Νικος Οικονομόπουλος

Ήβη Αδάμου

Βιογραφικό


Η Ήβη Αδάμου, που είναι σήμερα 22 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ νεαρή ηλικία. Σπούδασε μουσική θεωρία, μαθήματα φωνητικής και πιάνο. Η πρώτη της μεγάλη μουσική εμπειρία της δόθηκε, στα 16 της χρόνια, από το X Factor (Season 2) όπου είχε την ευκαιρία να προβάλει τις φωνητικές τις ικανότητες και να κερδίσει το κοινό με τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Μετά τη συμμετοχή της στο X Factor, το επόμενο βήμα, ήταν η κυκλοφορία του ντεμπούτου album της “Καλοκαίρι στην Καρδιά”. Το πρώτο single που κυκλοφόρησε ήταν το hit "A*Γ*Α*Π*Η” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο. Η επιτυχία συνεχίστηκε με το “Σώσε Με” και το “Το Μυστικό μου θα βρεις”.

Το 2010, η Ήβη ήταν μέρος της τεράστιας επιτυχίας των “Stavento” “Σαν Έρθει η Μέρα” το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στα Charts. Ακολούθησε μια sold out καλοκαιρινή περιοδεία με τους “Stavento” σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε Live στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, μαζί με τους Otherview. Μετά από αυτή την εμφάνιση, χαρακτηρίστηκε ως ανερχόμενο αστέρι της pop μουσικής.

Το πετυχημένο μουσικό ταξίδι της Ήβης συνεχίστηκε με την κυκλοφορία του EP “Christmas with Ivi” το οποίο κυκλοφόρησε τον ίδιο χρόνο και έγινε χρυσό. Μετά από περίπου ένα χρόνο ενασχόλησης με το σχολείο της, η Ήβη επέστρεψε με το ντουέτο “Κράτα τα μάτια σου κλειστά” που ηχογράφησε με το συγκρότημα “Μέλιsses”. Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία και η Ήβη με τις “Μέλιsses” πραγματοποίησαν καλοκαιρινή περιοδεία.

Αμέσως μετά κυκλοφόρησε το δεύτερο album της “Σαν ένα Όνειρο”, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και τα αγαπημένα τραγούδια “Βόλτες στα Αστέρια” και “Κάνω μια ευχή”.

Επόμενο μεγάλο βήμα για την Ήβη ήταν η απευθείας ανάθεση από την Κυπριακή δημόσια τηλεόραση εκπροσώπησης της χώρας στον 57ο ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision. H Ήβη παρουσίασε το “La La Love” που αγαπήθηκε αμέσως από όλους. Το τραγούδι των: Alex Papaconstantinou, Bjorn Djupstrom, Alexandra Zakka και Victor Svensson γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό κατακτώντας τα Charts της Σουηδίας, της Ισπανίας κ.α.

Η χρονιά συνεχίστηκε με μια μεγάλη περιοδεία αλλά και με εμφανίσεις σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το 2013, η Ήβη κυκλοφόρησε το “Άσε Με”, το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο album της. Σύντομα μετά την κυκλοφορία του, μπήκε στο studio για την επόμενη πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τους “Stavento” με τίτλο “Να Σου Τραγουδώ”.

Το καλοκαιρινό Hit της “Πονάνε Οι Αγάπες” γρήγορα αγαπήθηκε από τους fans στην Ελλάδα.

Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε βρήκε την Ήβη να παίρνει το πτυχίο της στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ φέτος επέστρεψε με το Musical “80’s The Musical” αλλά και στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη στο Fever.

© 2017 Fever Group. All rights reserved.