Νικος Οικονομόπουλος

Πάολα

Βιογραφικό


Η Πάολα Φωκά είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής.

Όταν η Πάολα ήταν 18 ετών, υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία "Virus Music" και στα 19 της ήταν ήδη πρώτο όνομα στο μαγαζί "Μαμούνια" της Θεσσαλονίκης. Η προτροπή για να κατέβει στην Αθήνα έγινε από το Σταμάτη Γονίδη.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Πάολας το 2005 τιτλοφορείται ως "Αθόρυβα" και πρόκειται για ένα άλμπουμ 12 τραγουδιών σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη. Από το συγκεκριμένο άλμπουμ έχουν ξεχωρίσει τα: "Είσαι Τρελός", "Είμαι Ερωτευμένη" και το "Κάπου Φταίω Κι Εγώ". Πρόκειται για έναν καθαρό λαϊκό δίσκο, μέσα στον οποίο γίνεται εμφανής η έκταση της βαθιάς και λαϊκής φωνής της Πάολας.

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά για την Πάολα το 2008 φέρει τον τίτλο "Περάσαμε Με Κόκκινο". Πρόκειται για έναν δίσκο 11 τραγουδιών, τα οποία φέρουν την υπογραφή πολλών και καταξιωμένων στο χώρο τους συνθετών (Χρήστος Δάντης, Γιώργος Νάτσιος, Παναγιώτης Καπίρης, Αναστάσιος Αλευράς και Σταμάτης Γονίδης) και στιχουργών (Βασίλης Γιαννόπουλος, Λάζαρος Χατζημελετίου, Αντώνης Παππάς, Πάολα, Αναστάσιος Αλευράς, Δημήτρης Τσάφας και Θεόδωρος Άγγελος).

Είναι Καρκίνος κι έχει γενέθλια στις 25 Ιουνίου.

Social Networking


© 2017 Fever Group. All rights reserved.